Contact & Address

Anna Tours Interlines

ΑΘΗΝΑ-ATHINE
Ag.Konstantinou 39-41 

ΠΕIPAIA
Cel:

2105222221-2105222878
6970479151

2104671001

 


E-mail:

info@annatours-al.com

Contact


Special Offers

5000 LEKE

KORÇË- POGRADEC – TUSHEMISHT- - VOSKOPOJE  Kalojme se bashku festat e ???????? 28-29 Nentorit???????? 5000 leke / personi ...Ju mirepresim per ne" Parisin e vogel'' Nisemi drejt Korçës duke bere ndalesa gjate rruges per pushim, kafe dhe fot. Ndalese ne , Tushemis...

More