Kontakt & Adres

Tepelenë

  Kontakt: +355 69 24 46 394

Memaliaj

Kontakt: +355 69 22 61 914

Fier

Kontakt: +355 67 40 53 713

Lushnje

Kontakt: +355 67 40 53 704

Rrogozhine

1: +355 69 24 09 505 / 2: +355 69 21 23 885

Durres

Kontakt: +355 67 40 53 708

Tirane

"Terminali Internacionat" Zyra Nr.6 Kontakt: +355 67 40 53 702

Fushkrujë

Kontakt: +355 67 40 53 709

Lac

Kontakt: +355 67 40 53 705

Lezhë

Kontakt: +355 67 40 53 714

Shkoder Agjensi nr: 2

Kontakt: +355 67 40 53 711

Shkoder Agjensi nr: 1

Kontakt: +355 67 40 53 706

SHERBIMET NE ANNA-TOURS

ANNA TOURS COMPANY -Bileta Avioni -Bileta Autobusi -Bileta Trageti -Paketa individuale -Paketa ne grup -Destinacione ne te gjith boten Rezervim Hoteli -Sigurim i jetes ne udhetim -PLF -Informacion Turistik Udhetim te sigurt,Te rehatshem,Higjenë,Komoditet,Besim ne cdo gje... Faleminderit qe na besoni Gjithmone ketu per ju.. Kontakt: 0674053707 0674053709 0674053710 Jeni te Mirepritur!????

Kontakt


Oferta Speciale

Festat e Flamurit ne KORCE !!

KORÇË- POGRADEC – TUSHEMISHT- - VOSKOPOJE  Kalojme se bashku festat e ???????? 28-29 Nentorit???????? 5000 leke / personi ...Ju mirepresim per ne" Parisin e vogel'' Nisemi drejt Korçës duke bere ndalesa gjate rruges per pushim, kafe dhe fot. Ndalese ne , Tushemis...

Me Shume