Anna Tours Interlines | Fundjave ne Ujvaren e Niagares, Podgorice Fundjave ne Ujvaren e Niagares, Podgorice |


Fundjave ne Ujvaren e Niagares, Podgorice

Pranvera erdhi! E kush nuk do te donte nje fundjave ndryshe ne nje Oaz qetesie dhe relaksi ne resurset e mrekullueshme qe na ofron "Ujevara e Niagares"( destinacioni yne i rradhes ) Nisja me dt 3 prill 15€ nga Zyrat tona Tirane dhe 9€ nga Zyrat tona Shkoder ( pasdite shopping tek Delta City Mall Podgorice )
Programi: Nisja nga Tirana ne Oren 07:00 te mengjesit ndersa nga Shkodra ne Oren 09:00. Nje kafe te shkurter deri ne oren 10:00 tek"Restorant keshtjella e-dragoit" per te vazhduar me tej procedurat ne piken kufitare "Hani Hotit" ( kalimi me ID card ose passport ) Rreth ores 12:00 mberritja ne bukurite e Ujvares se Niagares. Mundesi per foto panoramike dhe aktivitet I lire ne menyre qe te vizitohet Ujevara. Dreka do te konsumohet ne Resorant "Niagara" ( ose zgjedhje e lire sipas preferences, nuk perfshihet ne cmim ) Pas drekes e finalizojme kete udhetim te bukur duke bere shopping ne " Delta City Mall" Podgorice. Aktivitet i lire, pastaj mbledhja drejt mjeteve tona te udhetimit per kthimin rreth ores 19:00 ne Tirane