Anna Tours Interlines | THETH THETH |


THETH

??THETH ... Guida ne grupe dhe individuale ne bukurine natyrore ne ????Guide ditore & fjetjet .Akomodimi ne? qende?r te? Thethit! ????Vizitohen: Theth, Uje?vara e Grunasit, Syri i Kalte?r, Shkode?r ?????? ??????Nisjet nga Tirana, Laci, Lezha, Shkodra. ?????Ne? c?mim pe?rfshihet: ???????? 1. Transporti me automjet komod 2. Akomodimi ne? bujtine?n me? te? mire? te? zone?s??????? 3. Fjetja perfshin me?ngjesin dhe darken. 4. Zjarr dhe animacione 5. Guida shoqe?ruese gjate? udhe?timit.??????? ??Kujdes! Pagesa e be?re? e?shte? e pakthyeshme ne?se? anullimi be?het nga ana e klientit. ? _______________ Pe?r Rezervime na kontaktoni ne?: ????Inbox ????Viber/Whtp ????+355674053707 ????+355674053710 ????e-mail: annatours.interlines@gmail.com