Anna Tours Interlines | TAMARE-VERMOSH-LEPUSHE TAMARE-VERMOSH-LEPUSHE |


TAMARE-VERMOSH-LEPUSHE

Eksploroni pamjet mahnitëse të natyrës në Tamarë, Lepushë dhe Vermosh.  Ndalesë për foto ne ballkonin panoramik te Leqet e Hotit, rrugëtimi vazhdon me Tamarën, Lëpushën, ujëvarën, dhe Vermoshin. Paketa ditore/Cdo fundjave ora 7:00 Transporti 1000 L/personi ?Dreka e lirë sipas dëshirës ...Për rezervime kontaktoni në numrat: +355674053707 +355674053709 +355674053710