Anna Tours Interlines | KRUJE KRUJE |


KRUJE

K R U J E

Pazari i famshëm i qytetit shërben si një urë lidhëse midis kësaj të kaluare të lavdishme dhe të tashmes, duke ofruar një koleksion të pasur të produkteve tradicionale të bëra nga artizanët vendas.

Cdo fundjave 07:00

900 leke\ per person

??Kujdes! Pagesa e bere eshte e pakthyeshme nese anullimi behet nga ana e klientit. ? 

Pe?r Rezervime na kontaktoni ne?: Inbox Viber/Whtp ????+355674053707 ????+355674053709 ????+355674053710 ????e-mail: annatours.interlines@gmail.com