Anna Tours Interlines | MEDJUGORJE 55 € MEDJUGORJE 55 € |


MEDJUGORJE 55 €

MEDJUGORJE - MOSTAR 55€ ? Nisja  6 NENTOR ? 2 Dite (1 Nate)? Cmimi 55€ ????Akomodimi ne hotel 3 yje ne Medjugore ????Mengjes + darke + pijet alkoolike dhe joalkoolike ???????? Ne cmim perfshihen: 1. Transporti sipas pogramit me vajtie – ardhje dhe te gjitha shetitjet 2. Akomodimi per 1 nate ne hotel 3 Yje Superior ne qender te Medjugores (200m afer Katedrales) 3. Mengjesi ne restorantin e hotelit 4. Darka ne restorantin e hotelit 5. Pije alkoolike dhe jo-alkoolike gjate konsumimit te darkes 6. Guida (shoqeruesi) ??KUJDES!! -Lejohet kalimi me VAKSINE ose TAMPON PCR brenda 72 oreve. ????Pe?r me? shume? detaje, na kontaktoni: 0674053707 0674053709 0674053710