Anna Tours Interlines | STAMBOLL 26-29 NENTOR STAMBOLL 26-29 NENTOR |


STAMBOLL 26-29 NENTOR

Grup i konfirmuar ???? ????????Stamboll ???????? Selanik???????? Festat e Nentorit !! Anna Tours Company, ju risjell paketen me te kerkuar ???? STAMBOLL me autobus - 4 ditë 99 € ???????????????????????? (Lejohet kalimi me test antigen, PCR ose vaksinë) ????Datat e nisjes: 26-29 Nentor Ne? c?mim pe?rfshihet: 1.Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus. 2.Akomodim në hotel 4* superior. 3.Mëngjeset për ditët e qëndrimit. 4.Shoqërues shqiptarë gjatë qëndrimit. ??Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin në Turqi do i’u duhet të keni: *PCR Test ; PCR-ja duhet të jetë jo më i vjetër sesa 72 orë para mbërritjes në Turqi; Test i shpejtë Antigjen me QR code ose pasaportë vaksinimi me të dyja dozat (ku nga doza e dytë të kenë kaluar 14 ditë). ???? Anna Tours Company????, ju mundeson nje transport te sigurte! Me kushtet e higjenes ! ????Mjafton nje telefonate +355 674053707 +355674053709 +355 674053710????????????????????????????????????????