Contact & Address

Anna Tours Interlines

ΑΘΗΝΑ-ATHINE
Ag.Konstantinou 39-41 

ΠΕIPAIA
Cel:

2105222221-2105222878
6970479151

2104671001

 


E-mail:

info@annatours-al.com

Contact


Special Offers

Kur te gjithe protestojne ne festojme... 1 Maj ne Athine Bashkohuni udhetimit tone 3 dite + 2 nete ( mengjes + darke e perfshire ) per vetem 111€, nisja me 29 prill dhe kthimi me 2 maj. Programi: DITA I- me dt 29 Startojme nga zyrat tona ora 15:00 nga Shkodra dhe 17:00 nga Tirana. Pasi behet n...

More