Rreth Nesh

Anna Tours Interlines cdo dite linje e rregullt Tirane - Athine -Tirane ( Pirea ) me autobuze te rinj, komode dhe te sigurt.

Jemi nje nga Kompanite me te vjetra ne treg, me nje eksperience shumevjecare dhe me nje Klientele te rregullt.

Raporti Cmim-Cilesi-Komoditet na ben ne nje nga konkurentet me te fuqishem ne treg.

Me Ne Udhetimi behet i Kendshem, i Rehatshem, Komfort dhe i Sigurt.

Ju Mirepresim !